Hoteltelnet

info@hoteltelnet.hu Telefonszám: +36-1-2279614
Budapesti szállodák és hotelek listája Wellness szállodák, gyógyszállodák, termál hotelek 4* balatoni wellness szállodák a legjobb áron Forma 1 szálláshelyek Budapest Akciós wellness hotel ajánlatok 3* akciós szállodák listája 4* szállodák, 4* wellness hotelek Magyarországi szállások listája

Visegrádi szállodák hotelek foglalása itt a legjobb áron

Visegrád Budapesttől 43 km-re, a festői szépségű Dunakanyarban fekszik, gyönyörű panorámát nyújtva a városba látogatóknak. A visegrádi szállodák és hotelek kellemes kikapcsolódást nyújtanak a pihenni vágyóknak, kiválóan alkalmasak wellness hétvégék eltöltésére. Visegrád egyik legfőbb látnivalója a Fellegvár, mely még az 1250-es években épült, IV. Béla király uralkodása alatt. A régi korok kedvelőit Renaissance Étterem várja a főút mellett. Visegrád városa kiválóan megközelíthető autóval, tömegközlekedéssel, de hajókikötője is nyitva áll a romantikát kedvelő látogatók előtt. Visegrád a hazai és nemzetközi turizmus egyik legkedveltebb célpontja, hiszen romos váraival, római kori emlékeivel kiváló üdülési lehetőséget biztosít a még mindig virágzó város. Töltsön el egy romantikus wellness hétvégét akciós félpanziós szállodáink egyikében Visegrádon!

4-csillagos szállodák Visegrádon:

Hotel Silvanus Visegrád A Silvanus Konferencia és Sport Hotel Visegrádon, Magyarország egyik legnevezetesebb történelmi öröksége.

Thermal Hotel Visegrád
A Thermal Hotel Visegrád **** superior Visegrád mellett, a festői szépségű Dunakanyarban található saját termálvízzel.

Patak Park Hotel Visegrád A 4 csillagos Patak Park Hotel Visegrádon, az Apátkúti patak partján, festői környezetben a Dunakanyarban várja vendégeit

3-csillagos visegrádi szállodák:

Vár Hotel Visegrád - Wellness és Kastélyszálló Visegrádon a 3 csillagos VÁR HOTEL Wellness és Kastélyszálló Visegrád történelmi központjában.

Vissza a főoldalra